ATA IT – Nieuwsbrief

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software op maat

Contacteer ons hier

Beste Syndicus,
Business Beat Best/Syndic in de Cloud

Waar:
Microsoft België
Corporate Village – Bayreuth Building
Leonardo Da Vincilaan 3
1935 Zaventem

Wanneer:
Woensdag, 4 juni 2014

Programma:
Ontvangst: 15u00
Start Sessie: 16u00
Start Networking: 18u00

Prijs:
Gratis!

Inschrijven:
Schrijf u gratis in!

U bent van harte uitgenodigd op onze Business Beat Productvoorstelling van Best/Syndic in de Cloud. Deze productvoorstelling zal doorgaan op woensdag, 4 juni 2014 om 15u00 bij Microsoft.
 
Vlot en betaalbaar beheer van al uw gebouwen!
Bent u op zoek naar een volledig en betaalbaar softwarepakket voor het beheer van al uw gebouwen? Kom dan zeker naar de Business Beat omtrent BEST/Syndic in de Cloud en ontdek waarom dit de ideale software is voor u en uw organisatie.
BEST/Syndic in de Cloud
BEST/Syndic in de Cloud is de volledig vernieuwde versie van Best/Syndic, ons software pakket dat reeds meer dan 30 jaar uitstekend dienst doet bij een aantal grote syndici. De vernieuwde versie is volledig aangepast aan de moderne standaarden zowel qua uiterlijk als inwendige werking.

Het pakket is nu volledig web gebaseerd en alle data wordt voor u bijgehouden in de cloud. De software kreeg daarom ook de toepasselijke naam: BEST/Syndic in de cloud!

Naast de volledige functionaliteit die van een Syndicus-software verwacht wordt, zorgt de nieuwe versie ook voor volgende bijkomende pluspunten:

  • Mobiel: om gebruik te kunnen maken van BEST/Syndic in de cloud heeft u alleen een werkende internetverbinding nodig. Bijgevolg kunt u van overal uw gegevens raadplegen en wijzigen. Dit zowel op uw vaste pc of laptop maar ook vanaf een tablet of smartphone.
  • Huisstijl: de look en feel van de software en van de gegenereerde documenten kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen en huisstijl. Een consistente communicatie, zowel intern als extern, zorgt voor een grotere perceptie van professionalisme bij uw klanten.
  • Prijs: door de facturatie te baseren op het aantal panden in beheer en door het wegvallen van dure licentiekosten worden de investeringskosten sterk gedrukt. BEST/Syndic in de cloud is daardoor interessant voor groot én klein
  • Installatie: Voor BEST/Syndic in de cloud is geen installatie van software vereist. Aangezien het programma volledig in een webbrowser werkt kunt u vrijwel onmiddellijk van start gaan.
  • Compatibiliteit: Werkt u met Mac van Apple? Ook dit kan zonder problemen. De software draait vlot zowel op Windows als op Mac. U kan met uw vertrouwde tools blijven verder werken.

Schrijf u meteen in!
Inschrijven kan eenvoudig door u te registreren via deze link!

Schrijf u snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Hopelijk tot dan!
Mvg,
Nina Van der Auwera

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be