ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief mei 2014

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software op maat

Contacteer ons hier

BEST/Syndic in de Cloud – De expert software voor de Syndicus
bestsyndic.pngOp woensdag 4 juni 2014 in de namiddag organiseert ATA IT in samenwerking met Microsoft de voorstelling van zijn BEST/Syndic in de Cloud software in de kantoren van Microsoft. Mits inschrijving heten wij elke syndicus graag welkom op dit evenement waarbij de werking van het pakket u in detail zal worden toegelicht.

BEST/Syndic in de Cloud biedt de syndicus meerdere voordelen. Zo kan je voor een vast bedrag per maand gebruik maken van de software. Er is met andere woorden geen investering meer vereist.

Bovendien hoeft u niet te beschikken over een server. Het softwarepakket wordt aangeboden vanuit de cloud en kan eenvoudig via de webbrowser benaderd worden. Ook maakt de technologie waar u gebruik van maakt niet uit. Het softwarepakket is zowel compatibel met Microsoft als Apple.

Heeft u interesse en wenst u meer te weten over deze expert software voor de Syndicus? Wij nodigen u graag uit op ons evenement. Inschrijven kan u hier.

Over and Out voor de Antivirus?
antivirus-software.jpgEnkele dagen geleden zagen we een zeer opmerkelijk bericht van Brian Dye, het hoofd informatiebeveiliging van Symantec. Hij claimde namelijk in een interview met The Wall Street Journal dat Antivirusproducten tot “falen zijn gedoemd”. Toch wel opmerkelijk voor een bedrijf dat 40% van zijn omzet haalt uit traditionele antivirusproducten.

Reden van deze uitspraak is de zeer veranderende markt van “bedreigingen” voor uw ICT. Enkele jaren geleden waren het namelijk voornamelijk virussen welke rechtstreeks uw ICT omgeving konden schaden. Vandaag merken we echter dat de traditionele virussen en malware minder courant worden. Ze worden daarentegen vervangen door cyberaanvallen welke het vaak gemunt hebben op het penetreren van netwerken en het stelen van informatie. Deze cyberaanvallen gebeuren bewust,  zijn gecoördineerd en hebben een duidelijk doel.

Met zijn opmerkelijk bericht waarschuwde Brian Dye voor de snel veranderende bedreigingen. Bedrijven moeten bewust stilstaan bij deze bedreigingen aangezien ze zeker geen ver van ons bed show meer zijn. En gelijk heeft hij!

Hoe is het gesteld met uw antivirus? Contacteer ons nu voor meer informatie!

Met vriendelijk groeten,
Nina

 

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be