ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief maart 2012

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software

Contacteer ons hier

Prijsverlaging voor Microsoft Office365 Cloud producten
office365.pngEnkele dagen geleden heeft Microsoft onverwacht aangekondigd voor het Office365 cloud product (E plan) een prijsverlaging door te voeren. De prijzen van het P plan blijven ongewijzigd.

Met Office365 biedt Microsoft een uiterst stabiel en performant communicatieplatform aan naar de bedrijvenmarkt waarbij het perfect inspeelt op de nieuwe trend rond het nieuwe werken. Office365 geeft u onder andere een centraal e-mail platform op basis van Microsoft Exchange 2010, Unified communication met Microsoft Lync en toegang tot uw data en documenten met Microsoft Sharepoint 2010.

Als reden voor de prijsdaling geeft Microsoft het succes van zijn eigen diensten aan. Hierdoor kunnen ze de prijs laten dalen zonder in te boeten op kwaliteit.

Nieuwe prijzen voor het Office365 – E plan zijn als volgt:

  •   E1: 7,25 EUR excl. BTW / maand / gebruiker
  •   E2: 12,50 EUR excl. BTW / maand / gebruiker
  •   E3: 19,00 EUR excl. BTW / maand / gebruiker
  •   E4: 20,75 EUR excl. BTW / maand / gebruiker

Een korte uiteenzetting van deze verschillende plannen kunt u vinden in onderstaande afbeelding.

Voor verdere informatie kunt u ons uiteraard ook steeds contacteren.

office plannen3.png
Dell kondigt intentie aan voor overname SonicWALL
sonicwall portfolio.pngDe laatste jaren merken we dat Dell enorme inspanningen aan het leveren is om zich van eenvoudige hardware fabrikant om te vormen tot een heuse all-in-one provider voor de SMB en enterprises. In kader hiervan heeft Dell recent heel wat overnames gedaan om nieuwe producten te integreren in het portfolio zodat totaaloplossingen kunnen worden aangeboden aan de bedrijvenmarkt.

Vorige week kondigde Dell een nieuwe overname aan, ditmaal van de securityleverancier SonicWALL. Dit bedrijf staat bekend voor het ontwikkelen en fabriceren van NextGeneration en UTM Firewalls en heeft een zeer goede naam omwille van de prijs/kwaliteit verhouding.

Wat zit er in voor u als klant? Eenvoudig: u geniet van de topkwaliteit van SonicWALL, gecombineerd met de uitstekende support van Dell geleverd met de excellente service van ATA IT.

Contacteer ons nu voor deze hoogwaardige totaaloplossing.

Met vriendelijk groeten,
Nina

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be