headerdec2.jpg

ATA IT wenst u prettige feestdagen toe en een geweldig 2011

Al onze medewerkers van ATA IT – Paul, Gerda, Denise, Carla, Géry, Bart, Ann, Kevin, Tommy, Kristof (V U), Maarten, Tim, Didier, Joeri, Kristof (VDB), Nina, Patrick, Alex, Yuri en Osman – wensen u prettige feestdagen toe en een fantastisch 2011.

logosneeuw.jpg2010 was een bijzonder uitdagend jaar waarin de bedrijfswereld werd geconfronteerd met het naijlende effect van de crisis. Hierbij heeft ATA IT als ICT-partner onze klanten maximaal bijgestaan in het zoeken naar de betrouwbaarste en kost-efficiëntste oplossingen met een minimum aan bedrijfsrisico.

In 2011 zetten we ongetwijfeld deze trend verder waarbij we u het commitment geven van u steeds de beste oplossingen, op maat voor uw bedrijf, te kunnen aanbieden.

Wij kijken alvast uit naar een succesvol 2011!

Symantec Endpoint Protection voor Small Business promo tot 31/12

symantec_logo.gifWist u dat Symantec momenteel een promo lopende heeft waarbij u het derde jaar maintenance gratis krijgt? ATA IT kan u, in samenspraak met zijn partner Symantec, voordelig een zeer professionele oplossing voor antivirus en antispyware aanbieden voor een bijzonder lage prijs (lager dan de meeste producten voor particulier bedrijf). Voorwaarden zijn een minimum afname van 5 stuks, en een Windows server.

Meerdere klanten hebben de laatste weken ingetekend op een contract voor deze oplossing, met de zeer eenvoudige reden dat geen enkel product kan concurreren met dit pakket.

Aarzel niet, en contacteer ons nu voor meer info!

Met vriendelijke groeten,
Nina

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com