MS Windows Small Business 2011 verkrijgbaar

Na maanden geduldig wachten heeft Microsoft zijn recentste versie van zijn Small Business server gamma gelanceerd. Hiermee brengt Microsoft zijn meest verkochte serverplatform voor de KMO up-to-date met de technologie van vandaag. U vraagt zich wellicht af wat MS  Windows Small Business Server 2011 betekent voor uw bedrijf? Wij leggen het u graag uit.

MS Windows Small Business 2011 brengt u een eenvoudig, performant, schaalbaar en technologies hedendaags serverplatform waarmee uw bedrijf verder kan groeien. Het omvat de meest succesvolle serversoftware van Microsoft zoals MS Exchange server 2010, MS Sharepoint foundation 2010, en uiteraard MS Active Directory. Bovendien levert het u alle tools zodat u op een zeer eenvoudige wijze de oplossing kan beheren en controleren.

MS SBS 2011 komt in 3 ‘smaken’.

  • De instap versie (welke pas later dit jaar beschikbaar zal zijn) is voor de kleine KMO tot 25 gebruikers maximum. Dit basisplatform zal worden gecombineerd met de online toepassingen van Microsoft waardoor uw data steeds beschikbaar is vanuit de cloud.
  • De standaard versie daarentegen levert u een platform tot 75 gebruikers maximum, waarbij u alle toepassingen inhouse kan opzetten en beheren.
  • Ten slotte is er de premium versie welke u on-top van de standaard versie een volwaardige MS SQL server meelevert.

Wij van ATA IT zijn reeds overtuigd van deze nieuwste telg. Wij hopen ook u te kunnen overtuigen van de voordelen van dit platform.
 

SYNDIC.av

Sinds 1 september 2010 is de wet op de Algemene Vergadering voor de syndicus sterk gewijzigd. Zowel voor de controle op de aanwezigheden als het tellen van de stemmen zijn nieuwe regels van toepassing.

Om er voor te zorgen dat de vergadering nog steeds vlot verloopt heeft ATA IT, in samenwerking met een syndicus, SYNDIC.av ontwikkeld.

Dit programma laat toe om:

  • Eenvoudig alle basisgegevens te importeren die nodig zijn voor de vergadering (gebouw, panden, eigenaars, quotiteiten, agendapunten,…)
  • Snel aanwezigheden in te scannen
  • In een oogopslag te zien of de vergadering in aantal is
  • Vlot manueel stemmen in te voeren (voor, tegen, blanco, onthouding, ongeldig of afwezig)
  • Gemakkelijk stembrieven te printen waarop de mede-eigenaar zijn stem kan uitbrengen
  • De stemmen van de stembrieven snel in te scannen door middel van een handscanner
  • De resultaten onmiddellijk te bekijken en af te drukken

Bent u geïnteresseerd in dit software pakket? Dan kan u steeds een demoversie op cd aanvragen.
Op 15/03 vindt een demosessie plaats in de gebouwen van Lessius Mechelen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst.

Mvg,
Nina

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com