ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Q2 2015

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software op maat

Contacteer ons hier

Windows 10
win10_desktop-pop-up.jpgWindows 10, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, komt er weldra aan. De lancering is voorzien op woensdag 29 juli 2015. Anders dan bij vorige versies zal de upgrade naar Windows 10 voor een beperkte tijd gratis beschikbaar zijn voor huidige Windows 7 of Windows 8.1 gebruikers met een geldige licentie. De upgrade zal tot 1 jaar na de release van Windows 10 beschikbaar blijven.

Microsoft streeft er naar om de overgrote meerderheid van alle apparaten met Windows 7 SP1, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 te upgraden naar Windows 10. Behoort u tot deze gebruikers? Dan heeft u misschien al een uitnodiging ontvangen van Microsoft om uw gratis upgrade te reserveren.

Reserveren en Upgraden?
Het reserveren van uw upgrade kan u zonder problemen en zonder verplichtingen nu reeds doen. U bent namelijk niet verplicht om die upgrade meteen uit te voeren wanneer deze beschikbaar is. Bovendien is het ook mogelijk om uw reservatie te annuleren.

Het uitvoeren van de upgrade vergt echter wel enige voorzichtigheid. Zoals met elke update van besturingssystemen rijst de vraag: is al mijn software compatibel? Hoewel Microsoft er naar streeft de compatibiliteit te maximaliseren, is dit nooit 100% gegarandeerd.

Ons advies geldt dan ook als volgt: Reserveer nu alvast uw upgrade, maar wacht met installeren. Zeker wanneer u werkt met bedrijfskritische (maat)software. Contacteer zeker uw softwareleverancier voor verder informatie.

ATA IT is alvast begonnen met het doorlopen van de nodige testen.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij verdere vragen.

Met vriendelijk groeten,
Nina

 

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be