ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief januari 2013

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software ontwikkeling op maat

Contacteer ons hier

Laat u het werk niet ontnemen met Remote Desktop & Windows Server 2012!
Het begint meer en meer ingeburgerd te geraken en deze maand was het plots weer zeer actueel: werken van overal. Het staat u toe de productiviteit te bewaren zelfs indien traditionele verplaatsingen (zoals woon-werk verkeer) worden uitgesteld. Maar wat heeft u hiervoor nodig? Wij leggen het u graag even uit.

Om te werken van overal moet het voor u mogelijk zijn de vertrouwde programma’s te gebruiken. Echter deze staan niet geïnstalleerd op bijvoorbeeld uw iPad waardoor een tussenmiddel vereist is om het programma toch ter beschikking te stellen.

win8_screenshot_1-large_large_verge_medium_landscape.pngWe stellen u daarom Microsoft Remote Desktop Services voor op basis van Windows Server 2012. Deze technologie biedt u toegang tot uw bureaublad, programma’s en data van overal en dit zonder de beveiliging te schenden. Bovendien biedt deze nieuwe versie sterke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger; met oa multitouch ondersteuning en het moeiteloos versturen van multimedia content door middel van Remote FX.

Deze technologie is bijzonder toegankelijk voor de KMO. Daarom helpen wij u graag met uw vragen.
 

ATA IT is Microsoft Silver Partner!
silverpartner.jpgRecent behaalde ATA IT de ‘Microsoft Silver Partner’- status voor de competency Small Business. Het verkrijgen van deze status is een bevestiging van Microsoft dat ATA IT grondige kennis bezit over kleine bedrijven en de (Microsoft) technologie daarrond… En dit helpt ons om u te helpen!

Met deze nieuwe competentie en de opleiding die we ontvangen hebben van Microsoft, kunnen we u helpen met het vinden van de meest kosteneffectieve oplossing voor uw bedrijf. We assisteren u op maat bij het zoeken en implementeren van het juiste middel, ongeacht of het cloud-oplossingen zijn of installaties bij u. Dit steeds met minimale overhead en uitvaltijd.

Contacteer ons nu voor de meest passende oplossing voor uw bedrijf.

Mvg,
Nina

 

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be