ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief juli-augustus 2013

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software op maat

Contacteer ons hier

Microsoft lanceert Outlook-app voor iOS en Android
owa_app_ios.jpgMicrosoft heeft onlangs een app gelanceerd voor zijn Office 365 gebruikers welke veel meer mogelijkheden biedt dan de ingebouwde email clients van Apple of Android. Hiermee tracht ze vervelende beperkingen (zoals vervormde opmaak) weg te werken en de gebruikers beter vertrouwd te maken met het cloud platform van Microsoft.

131620_owaios.jpgDe app biedt een eigen unieke interface voor het verwerken van email, contacten, afspraken en taken welke bijzonder vlot werkt. Bovendien zijn de gegevens ook offline beschikbaar waardoor u tevens toegang heeft tot de reeds gesynchroniseerde data ook al heeft u geen internet.

Wij hebben de app reeds uitgetest en hebben deze zeer positief onthaald.

Heeft u verdere vragen over deze app dan staan wij u graag te woord.

 
Help! Mijn computerpark wordt oud!
De technologie verandert meer dan ooit tevoren, elke dag is er wel iets nieuw wat de trend maakt en we stellen ons dan de vraag wat het belang van deze technologie is voor het bedrijf. Wat we echter niet in vraag kunnen stellen is de werking van de computers voor de medewerkers van het bedrijf.

We merken dat bedrijven vaak worden geconfronteerd met ouder wordende technologie welke stapsgewijs niet meer voldoet. Vervangen is een kwestie van tijd, echter hoge investeringen dienen net vermeden te worden. Hoe lossen we dit probleem dan op?

Door de nieuw aangeboden technologie bijzonder efficiënt in te passen in uw bedrijf, enkel gebruiken waar nodig en volledig aangepast op de reële behoefte. Hiermee drukken we niet enkel de totaalinvestering, het geeft uw bedrijf ook meer citrix-ipad.jpgmogelijkheden!

Beeld u in hoe eenvoudig het zou zijn mocht uw computer, email, documenten en programma’s toegankelijk zijn van overal. Neem uw scherm over vanop kantoor, van bij uw klant of van thuis en gebruik hierbij uw iPad, thuiscomputer of toestel beschikbaar gesteld door de klant.

Voor groot of klein uw bedrijf ook is, Citrix, Microsoft en Office365 heet u welkom in het kantoor van de nieuwste generatie!

Iets voor u? Klik hier en vraag het ons!

Met vriendelijke groeten,
Nina

 

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be