ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief november 2011

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software

Contacteer ons hier

Efficiënte ICT in tijden van crisis
We staan voor economisch onzekere tijden waarbij we regelmatig geconfronteerd worden met verscheidene doemscenario’s en vragen over wat de toekomst ons zal brengen in 2012.

De sterke druk die op efficiënt en effectief werken binnen uw bedrijf wordt gelegd is er zeker niet op verminderd en zal een middel zijn om deze crisis aan te pakken en te overleven. Voor de ICT van uw bedrijf geldt hetzelfde: constant zoeken naar verbeteringen voor optimalere werking en inspelen op de nieuwe verwachtingen en opportuniteiten van de markt, zullen u niet vreemd in de oren klinken. Bovendien vraagt de markt (nog) meer flexibiliteit van de bedrijven – vaak is een multi-focus strategie vereist, welke een belangrijke impact kan hebben op uw ICT-infrastructuur en applicaties.

Als ICT-partner weet ATA IT als geen ander welke antwoorden er moeten gegeven worden op al deze uitdagingen. Wij bewijzen dit elke dag, al meer dan 25 jaar. Contacteer ons nu en ontdek wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wij zien in elk geval samen met onze klanten, met vertrouwen naar 2012.
 

Aanzienlijke prijsverhogingen voor alle computermaterialen
Enkele weken geleden kregen we in de pers te horen dat Thailand te maken kreeg met zware waterellende door aanhoudende regen. Op zich een ver-van-ons-bed show waardoor we niet altijd evenveel aandacht schenken aan deze berichten.

Wat de meesten onder ons waarschijnlijk niet weten is dat een groot deel van de elektronica- en harde schijfproductie gelegen is in Thailand. Door de aanhoudende waterellende hebben de fabrieken daar enige tijd stilgelegen.

Hierdoor is de productie en volledige supply-chain in de ICT-wereld stevig verstoord en worden we geconfronteerd met sterke prijsverhogingen voor bepaalde producten. Onder andere voor harde schijven noteren we prijsstijgingen tot 400% (!!).

Een gewaarschuwd man is er twee waard – daarom vinden we het heel belangrijk dit te communiceren zodat verrassingen vermeden kunnen worden.

Met vriendelijke groeten,
Nina

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.com – www.atait.com