ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief januari 2012

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software

Contacteer ons hier

Een kleine applicatie nodig voor uw bedrijf?
scanner.pngSoftwareprojecten zijn vaak complex en van lange adem. Dit weerhoudt veel bedrijven er vaak van om te starten met nieuwe ontwikkelingen. Maar wist u dat deze stelling niet altijd klopt? Kleine softwareprojecten, hoe specifiek ze ook zijn, zijn vaak realiseerbaar op korte termijn met de juiste IT partner.

Enkele voorbeelden van deze projecten:

  • Eenvoudig tijdsregistratiesysteem via gepersonaliseerde badgekaarten
  • OCR programma voor het automatisch verwerken van facturen/levernota/….
  • Prijsconsultatie door middel van barcodescanning
  • Voorraadopvolging
  • Printen van etiketten

Als IT partner voor de KMO geeft ATA IT u de mogelijkheid om uw software – hoe groot of klein die ook is – te laten ontwikkelen op maat.

Heeft uw bedrijf nood aan die ene kleine applicatie wat uw bedrijf enorm zou kunnen helpen? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!
 

TechNine – SMB Technology User Group
België is rijk aan verschillende “User Groups” welke handelen rond verschillende aspecten van ICT, en vaak gerund worden door heuse experts in het vakgebied. Ook ATA IT heeft dergelijke experts en deze kennis moeten we delen. Daarom is eind 2011 een nieuwe Belgische ICT User Group ontstaan: TechNine

Ttechnine.pngechNine is opgericht door 5 ICT experts in het SMB/KMO marktsegment en zet de focus op het delen van ervaring en kennis van voornamelijk Microsoft SMB producten voor de ICT community. Afgevaardigde van ATA IT en tevens medeoprichter van TechNine is Didier D’Joos.

Het launch evenement van TechNine wordt gehouden op woensdag 25 januari 2012 vanaf 18u00 in de kantoren van Microsoft België (Zaventem). Registratie vereist via  http://technine.eventbrite.com/.

Meer informatie kan u terugvinden op www.technine.be.

Met vriendelijke groeten,
Nina

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.com – www.atait.com