header2.jpg

E-mail: eenvoudig en efficiënt?

Anno 2010 kunnen we e-mail niet meer catalogeren als luxe. Vandaag is e-mail een basisbehoefte. Het concept en het gebruik van e-mail zijn zeer eenvoudig.

Voor de meeste professionele toepassingen maakt e-mail integraal deel uit van de bedrijfsprocessen, waardoor de beschikbaarheid vaak kritisch kan zijn in de verspreiding van informatie.

Het correct gebruik en implementatie van deze toepassing is daarom van uitermate belang, en net hier loopt het meestal fout. Heel vaak zien we een incorrecte afstemming van nood en de oplossing. Hoe kan dit vragen we ons af…

  • Corporate policies:
    Interne bedrijfsregels resulteren vaak in strikt gecontroleerde middellen, dit in een vaak gecentraliseerd concept. Hierdoor komt vaak de flexibiliteit in het gedrang en groeien deze oplossingen niet mee in functie van de vraag.
  • Marketing:
    Onder invloed van sterke marketing laten we ons vaak leiden door trends. Maar houden deze trends wel rekening met onze behoeften?
  • Tijdsdruk:
    Time is money, extra time costs money. Snelle implementaties zorgen voor onstabiele platformen wat voornamelijk parten speelt op langere termijn. De fundamenten van de toepassing zijn onstabiel, hoe lossen we dit op…
ATA IT stelt oplossingen op maat voor, afgestemd op uw vraag. Met als drijfveer “voor alles bestaat een goede oplossing” zoeken we samen met u graag naar de beste oplossing.

 

ATA IT wordt volwaarding Citrix Solution Advisor

Met trots delen wij u mee dat ATA IT vanaf heden volwaardig Citrix Solution Advisor – Silver level heeft gehaald. Tesamen met onze Citrix Service Provider status geeft dit u een garantie voor het juiste advies en de juiste oplossing op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Citrix is de beste oplossing voor het werken op afstand met al uw ICT-applicaties. Ongeacht uw locatie of het toestel waar u op werkt en dit op een betrouwbare en veilige methode.

Heeft u graag meer informatie over deze toepassing, dan staan wij u graag te woord.

Mvg,
Nina

Ps.: Citrix bestaat ook voor de kmo en is reeds implementeerbaar vanaf 5 gebruikers.

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com