ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief juni 2012

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software

Contacteer ons hier

!!! Bekijk onze speciale printeractie !!!

Dell vernieuwt laptop, desktop en server line voor zijn professionele producten
Sinds enkele weken heeft Dell voor zijn professionele producten het volledige laptop, desktop en server productgamma vernieuwd waarbij de producten voorzien werden van de recentst beschikbare technologie. Hierbij merken we dat voor de client toestellen de voornaamste verschillen als volgt zijn:

  • Beschikbaarheid van Intel Ivy Bridge processors – Core-I7 van de 3e generatie
  • Verbeterd energiebeheer & werktijd met de batterij
  • Sterk verbeterd beheer vanop afstand – Intel vPro 3e generatie

Laptops
Voor laptops heeft Dell hier de productbenaming aangepast naar de Dell Latitude E6X30 reeks, waarbij de exacte naam wijst op de schermgrootte van de laptop. Deze toestellen zijn verkrijgbaar met een Core-i7 3e generatie processor en met schermgroottes van 12,5”, 13,3”, 14” en 15,6”
latitude.jpg
 
Desktops
optiplex.jpg De recentste desktops hebben als naam Optiplex 7010 en Optiplex 9010 gekregen waarbij voor elk van de producten uit de reeksen de verschillende mogelijkheden blijven bestaan naar configuratie en optimalisatie op maat van uw bedrijf.

scherm.jpgAls vreemde eend in de bijt vinden we deze maal tevens de Optiplex 9010 All-in-one terug. Dit toestel komt in een enkelvoudig chassis waarbij de PC zit ingebouwd in het scherm. Het concept kennen we natuurlijk van andere merken en was reeds beschikbaar in een andere product reeks van Dell.

Server
poweredge.jpgOok de server line heeft een upgrade gekregen en is gepubliceerd onder de noemer Dell PowerEdge 12e Generation.

In dit geval kan Generatie letterlijk worden genomen bij de aanduiding van zijn nieuwe server reeks. Met de introductie van de Intel E5 XEON reeks heeft Dell een ware boost gegeven aan de performantie van zijn servers. Gecombineerd met sterke en drastische verbeteringen naar I/O, energieverbruik en management maakt dat deze nieuwe server generatie de oude zeer snel laat vergeten. Hierbij werden performantie verbeteringen opgetekend tot 70% ten opzichte van zijn voorganger!

poweredge2.jpgDe nieuwste generatie van servers is beschikbaar zowel met tower-, rack- als  bladechassis waarbij er meerdere configuratiemogelijkheden zijn voor iedereen.

Uiteraard zijn al deze toestellen onmiddellijk bestelbaar met snelle levertermijnen. Wenst u meer informatie dan staan wij u steeds graag te woord.

Exclusieve Printeractie!!
printeractie.pngSpeciaal voor de aanvang van de solden kunnen wij u volgende actie bieden!

Dell Color Laser 3130cn printer met 1 jaar garantie (incl. transport en recupel) met 10% korting!

Deze professionele kleuren laserprinter kunnen wij u bieden voor de uitzonderlijke prijs van 460,95 EUR excl BTW. (websiteprijs: 507,04 EUR excl BTW)

Contacteer ons nu! Deze actie is geldig tot 16/07/2012!

Klik en bestel uw printer

Met vriendelijke groeten,
Nina

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be