ATA IT – Nieuwsbrief

  Nieuwsbrief november 2013

Uw leverancier voor:
Systemen & infrastructuur
Software op maat

Contacteer ons hier

Federale Politie en Microsoft waarschuwen voor oplichters
De laatste tijd krijgen heel wat Belgen een telefoontje van fraudeurs die zich voordoen als Microsoft-medewerkers. Deze oplichters proberen onder andere persoonlijke informatie te krijgen van het slachtoffer, kwaadaardige software te installeren op de pc en het slachtoffer te laten betalen voor ‘bewezen diensten’.

Ga zeker nooit in op deze telefoontjes, maar haak meteen in. Microsoft zal nooit telefonisch contact opnemen om uw scherm over te nemen en zal ook nooit vragen naar persoonlijke informatie.

Lees hier het volledige persbericht.

 
Zowel tablet als PC nodig? Dell Venue Pro 11 combineert het voor u
venue2b.jpgMaak kennis met de nieuwste Dell Venue Tablets. Ze zijn uitgerust met Intel processorkracht en verkrijgbaar met essentiële accessoires zoals een toetsenbord en desktop dock. De nieuwe Dell Venue Tablets bieden ultieme flexibiliteit om te verbinden, te benaderen en te delen op een manier die werkt voor uw bedrijf. Of u nu achter uw bureau zit of onderweg bent, de Dell Venue Pro Tablets zijn verpakt met kracht en ontworpen om flexibel te zijn.

 
Een tablet voor iedereen!
Wat u ook zoekt in een tablet, de Dell Venue 11 Pro heeft het zeker in huis. Met ongelofelijke features zoals een adembenemend Full HD-scherm als ook geavanceerde verbindingsmogelijkheden om contact te houden met mensen en gegevens die belangrijk zijn voor u, zijn de Dell Venue 11 Pro tablets ontworpen om al uw behoeften aan te pakken. Bovendien zijn alle Dell Venue Pro tablets ontworpen voor eenvoudige integratie met een waaier van accessoires.

venue4.jpg
 
Eenvoudig verbinden, toegang verkrijgen en delen
venue1c.jpgDe Dell Venue 11 Pro is uitgerust met een verbluffend helder 10.8inch Full HD IPS scherm en draadloze video technologie om delen en projecteren een fluitje van een cent te maken. Blijf constant verbonden met uw gegevens, uw werk, of favoriete app met dual-Band 2x 2 Wifi, Bluetooth 4.0 en mobiele broadband opties. Daar bovenop komt de Dell Venue 11 Pro met Dell PocketCloud waarmee u aan bestanden kunt op een extern apparaat.
 
Verbazingwekkende flexibiliteit
venue3.jpgWerk op de manier die het meest natuurlijk is voor u. De Dell Venue 11 Pro is ontworpen met extreme flexibiliteit in het achterhoofd. Met de mogelijkheid om USB 3.0 verbindingen, Micro SD opslagapparaten en een waaier van accessoires te gebruiken kan de Dell Venue 11 Pro gebruikt worden als een Ultrabook of zelfs als een desktop pc met ondersteuning van maximaal twee beeldschermen.

Voor meer gedetaileerde informatie over de Dell Venue 11 Pro kunt u steeds bij ons terecht.

Met vriendelijk groeten,
Nina

 

ATA IT – Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver – Tel.: 015/75 30 58 – Fax: 015/75 21 42 – info@atait.be – www.atait.be