Na jaren trouwe dienst wordt onze software voor de syndicus vernieuwt. Dit om volledig up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld.
Om te voorkomen dat u onnodig gaat investeren in de oude versie zal deze niet langer verkocht worden.

Cloud

De nieuwe versie zal volledig cloud-gebasseerd zijn. Dit houdt in dat u enkel over een internetverbinding hoeft te beschikken om het programma te kunnen gebruiken. Er is geen installatie van andere software vereist.

Oud vs. Nieuw

Alle functionaliteiten en mogelijkheden uit de oude versie worden uiteraard ook behouden in de nieuwe versie.
Op sommige vlakken krijgt u zelfs meer vrijheid. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf nieuwe rapport lay-outs aanmaken en kan de look and feel van het programma volledig aangepast worden naar uw voorkeur of huisstijl.

Informatie


Meer informatie over het pakket kan echter nog niet vrijgegeven worden. De informatie van de vorige versie blijft wel steeds online staan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden van ons programma voor de syndicus.
Door het formulier hieronder in te vullen kunnen wij u ook nieuwe informatie opsturen vanaf het moment dat deze beschikbaar is. Bovendien kunt u zich ook aanmelden om informatie te ontvangen over de infosessie die zal worden georganiseerd. Tijdens deze sessie zullen we alle aspecten van de nieuwe software uit de doeken doen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Sneak Preview

Verschillende kleurenschemas

Kleuren, lettertype en -grootte zijn aanpasbaar aan uw voorkeur
Verschillende kleurenschemas

Gegevens in Tabbladen

De gegevens van alle onderdelen (in dit geval van een gebouw) worden onderverdeeld in overzichtelijke tabbladen
Gegevens in Tabbladen
Rapporten

Het is mogelijk om zelf rapporten aan te maken. In het voorbeeld werd een rapport gemaakt met een taartdiagram. De grafiek kan bovendien nog volledig gepersonaliseerd worden door gebruik te maken van kleuren en al dan niet te kiezen voor een 3D ontwerp.
Rapporten
Persoonlijke lijsten

Lijsten kunnen aangepast worden aan de persoonlijke voorkeur. Niet alleen de kleuren kunnen aangepast worden, maar ook de plaats van de gegevens, kaderstijlen,…
Persoonlijke lijsten