Één van onze klanten, actief op de security markt, werd meer en meer geconfronteerd met de verschillen in zijn eigen ICT omgeving. Dit werd steeds vaker een probleem naarmate de omgeving begon te groeien. Hierdoor kwam de ondersteunbaarheid van de omgeving in het gedrang.

Als oplossing werd er gekozen voor een gedeeltelijke vervanging van de hardware door Dell materialen waarbij er tevens werd beslist te standaardiseren op eenzelfde standaard voor Microsoft Windows en Microsoft Office.

Voor de Dell materialen kozen we voor een combinatie van Dell PowerEdge en Dell Latitude. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik en genieten een snelle en efficiënte na-support. Deze support is in een hedendaagse, snelgroeiende omgeving absoluut noodzakelijk voor een vlotte werking.

Voor de software werd er beslist gebruik te maken van een MS Small business oplossing in combinatie met Windows 7 en Office 2010 Professional Plus. Bovendien geeft het Microsoft Open Value contract zekerheid naar financiële planning, toekomstige updates, ondersteuning en beschikbaarheid.