Back2Work = Back2Business!

Het is al september, de vakantieperiode is weer voorbij en iedereen is terug volop aan de slag. En dit merken we! De files en verkeersdrukte is sterk toegenomen, wat in combinatie met de vele wegenwerken leidt tot een enorm tijdverlies. Inefficiëntie troef!

Veel bedrijven zijn hierdoor genoodzaakt maatregelen te nemen, maar welke?

Het is net ons doel u als bedrijf te assisteren in het selecteren van de goede oplossing, welke best aangepast is aan uw bedrijf. Bovendien garanderen we u als Microsoft Partner, Dell Partner, Certified Citrix Partner, Cisco Partner en Symantec Partner rechtstreekse toegang tot top-kennis!

Heeft uw bedrijf nood aan goed advies, of een performante oplossing voor het mobiel gebruik van uw e-mail, documenten of zelfs ERP-toepassing, aarzel dan niet en contacteer ons nu.

Zij kiezen voor ATA IT!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat de laatste 30 dagen alleen al, drie KMO-bedrijven uit de buurt resoluut gekozen hebben voor ATA IT als partner voor ICT. Bij elk van deze bedrijven zijn volgende argumenten doorslaggevend:

  • Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de ICT-omgeving: Het ontbreken van goed werkende ICT-middelen, hoe klein of groot ze ook zijn, resulteert onmiddellijk in effeciëntieverlies en onnodige kosten. Alleen door een goed werkende ICT creëert u een maximale efficiëntie.
  • Gegarandeerde snelle support: Onze helpdesk helpt u verder met al uw vragen. Onze Remote Support mogelijkheden garanderen bovendien een snelle interventie. Onze kennis levert u onmiddellijk de goede oplossing. Kortom, wij zijn er voor u!
  • ICT op maat: ATA IT houdt niet van boxmoven. Wij willen oplossingen. Wij denken mee met u als klant voor het uitwerken van de goede oplossing.

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.


Zij kiezen voor ATA IT!

Neem nu contact met ons op om te weten te komen wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

Vriendelijke groeten,
Nina

 

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com