Dell voor bedrijven


Apetrots zijn we! Waarom vraagt u zich misschien af? We zijn Dell Partner! Daarom!

Als IT-partner staat ATA IT voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij zijn er van overtuigd dat IT meer is dan simpelweg het installeren van een computer, een softwarepakket of ervoor zorgen dat u een e-mail kunt uitsturen. We weten dat IT voor bedrijven een zeer belangrijke factor is, misschien zelfs veel belangrijker dan we vandaag kunnen inschatten.

ATA IT werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners, en Dell is daar één van. We kunnen tegen  competitieve prijzen kwalitatieve producten op de markt zetten. Bovendien zijn elk van de computers, laptops of servers standaard verkrijgbaar met een on-site SLA van 3 jaar wat een optimale garantie waarborgt mocht het ooit eens misgaan.

Kent u de Dell Optiplex of de Dell Latitude laptop? Deze toestellen staan voor performantie, betrouwbaarheid, kost-efficiëntie en flexibiliteit . En bovendien ogen ze nog mooi ook!

   

Heeft u interesse in één van deze producten, of heeft u een andere vraag in verband met computer infrastructuur dan zijn wij u zeer graag van dienst. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en we staan u steeds onmiddellijk te woord.

MS Office 2010 komt er aan!


Reeds dit voorjaar zal Microsoft zijn nieuwste versie van het Microsoft Office pakket uitbrengen. Handig misschien om al vooraf de voornaamste nieuwigheden te kennen.

Microsoft heeft hoofdzakelijk gesleuteld aan verbeteringen onder de motorkap van het Office pakket. Zo is het pakket volledig afgestemd voor gebruik met Windows 7.

Bovendien is dit de eerste Office versie die aangeboden zal worden in 32bit en 64bit variant, wat voornamelijk een aanzienlijke performantie verbetering moet betekenen. Daarbij heeft Microsoft ook gewerkt aan de compatibiliteit met andere softwarepakketten en aan een betere ondersteuning van het PDF-formaat.

Als Microsoft- en Dell partner kan ATA IT de officiële release van MS Office 2010 aanbieden. Wenst u echter nog licenties aan te schaffen voor een voorgaande versie, dan kunt u zich steeds wenden tot het Open Licensing gamma van Microsoft. Aarzel zeker niet om ons hierover te contacteren.

Wordt vervolgd!

Met vriendelijke groeten,
Nina

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com