ATA IT is Dell Preferred Partner!

dell_partnerdirect_preferred_2011_rgb.pngWij hebben het genoegen u mede te delen dat ATA IT de status Dell Preferred Partner heeft ontvangen. Deze titel is een bevestiging van Dell dat ATA IT zich geprofileerd heeft als expert inzake alle professionele Dell producten als servers, desktops, laptops en tablets.

didierdjoos.jpg“Bovendien kunnen we hiermee nog competitievere prijzen geven aan onze klanten voor de Dell producten” zegt Didier D’Joos (foto) – Systems & Infrastructure manager bij ATA IT.

“Al onze collega’s van de systeem groep hebben de Dell Certifiëringen voor clients, servers, storage en architectuur behaald! Een hele investering voor ons bedrijf; echter één die we absoluut noodzakelijk vinden doordat we ons duidelijk willen profileren als Dell Expertise centrum voor de KMO en niet zomaar een reseller van producten.”

“De kracht van ATA IT is de deskundigheid inzake totaaloplossingen hoe klein of groot ook, gecombineerd met een ervaring van meer dan 20 jaar specifiek op de KMO markt! Het is belangrijk dat we die expertise niet alleen dagelijks uitvoeren, maar dat we die ook laten erkennen door onze partners zoals onder andere Dell, Microsoft, Citrix en Progress.”

Misschien vraagt u zich af wat ATA IT kan betekenen voor uw bedrijf? Ontdek het zelf en aarzel niet om ons te contacteren. Het is ons genoegen u bij te staan in al uw ICT vragen.

Met vriendelijke groeten,
Nina Van der Auwera

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com