Helft van de KMO’s besmet met malware! Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Op datanews.be konden we op 12 augustus 2010 lezen dat, volgens de cijfers van een onderzoek uitgevoerd door Panda Security, de computerinfrastructuur van de helft van de KMO’s besmet is met malware en in veel gevallen is de klant zich hier niet van bewust.

Hoewel de meeste bedrijven wel maatregelen treffen ter preventie van deze malware, blijkt dat door inefficiënt gebruik deze maatregelen vaak hun doel missen. Voornamelijk de hoge complexiteit van de geïnstalleerde oplossing in samenhang met de meestal unieke installatie van de klant is hier de bepalende factor.

Ook hier heeft ATA IT ervaring opgebouwd. We streven voornamelijk naar eenvoudige oplossingen die gemakkelijk te integreren en te onderhouden zijn. We maken gebruik van de – veelal ongebruikte – standaard aanwezige beveiligingsmethoden ingebouwd in een Windows-besturingssysteem en vullen dit aan met gespecialiseerde beveiligingssoftware.

Wist u trouwens dat beveilingssoftware voor KMO’s goedkoper kan zijn dan de producten aangeboden op de particuliere markt?

Wij zijn u graag van dienst indien u meer informatie wenst over deze mogelijkheden.

Welke smartphone voldoet aan uw vereisten?

De cijfers liegen er niet om: in 2009 werd al een verdubbeling opgetekend van verkoop van smartphones en dit jaar verwacht men alle records te breken door de grote opkomst van het touchscreen.

Als ICT-dienstenleverancier voor de KMO krijgen we regelmatig vragen rond het gebruik van smartphones aangevuld met mobiel internet.

De meest voorkomende vragen zijn onder andere: is mijn toestel wel volledig compatibel met mijn e-mailoplossing? Welke internetverbinding moet ik kiezen? Wat indien ik regelmatig reis naar het buitenland?

Bij ATA IT beschouwen we het als onze taak u te assisteren bij de keuze van de juiste technologie, mobiel internetpakket en de configuratie van het toestel op uw bestaande ICT-oplossing. Voor aankoop verwijzen wij u graag naar de gespecialiseerde partners.

Mvg,
Nina

Onze Diensten

Software maatwerk

Software support

Systemen en netwerken

Systeem monitoring

Totale outsourcing

Onze Producten

Software voor de syndicus

Software voor de remanufacturing

Software voor plantenkwekerijen

Software voor poederlakkerijen

Contacteren

Stuur een e-mail naar: info@atait.com

Bel ons op het nummer: 015/75 30 58

Vul het contactformulier op onze website in.

ATA Information Technology
Dorp 37 – 2861 O.L.V.-Waver
www.atait.com info@atait.com